Veronica: anvendelser, bivirkninger, interaktioner og advarsler

Ehrenpreiskraut, Gypsy Weed, Herbe aux Ladres, Ærenpris, ThÃd’Europe, ThÃdu Nord, Triaca, Verónica, Veronica Herb, Veronica officinalis, Veronicae Herba, VÃronique, VÃronique Mà ¢ le, VÃronique officinale.

Veronica er en plante. De dele, der vokser over jorden bruges til at lave medicin; Folk tager veronica for problemer med lungerne (luftveje), mave og tarme (mave-tarmkanalen), og blære og nyrer (urinveje). De også tage det for gigt, gigt, muskel- og ledsmerter (gigt), appetitløshed, leverproblemer, og sygdomme i milten Veronica bruges også som en tonic, at forårsage svedtendens, at â € œpurifyâ € blod, og for at øge stofskiftet; Nogle mennesker gurgle med veronica at behandle ondt i mund og hals. Det er undertiden anvendes direkte på huden for at stoppe fod sved, helbrede sår, og behandle igangværende hudproblemer og kløe; Pas på ikke at forveksle veronica (Veronica officinalis) med andre veronica arter såsom Veronica allionii og Veronica chamaedrys.

Veronica kan hjælpe maven foring reparere sig selv.

Utilstrækkelig evidens fo; Mistet appetiten; Artritis; gigt; Lever betingelser; Lungesygdomme; Milt sygdomme; Mave og tarm problemer; Nyre og blære problemer; Kløe, når det påføres på huden; Hudproblemer, når den påføres på huden; Sår, når de påføres på huden; Ondt i mund og hals, når det anvendes som en gurgle; Andre forhold. er behov for mere dokumentation for at vurdere effektiviteten af ​​veronica for disse anvendelser.

Veronica er sikkert, når det tages i fødevarer mængder og kan være sikker, når det tages gennem munden som et lægemiddel. Men de mulige bivirkninger er ukendte; Der er ikke tilstrækkelig information til at vide, om veronica kan anvendes sikkert på huden; Særlige forholdsregler og advarsler: Graviditet og bryst -feeding: Ikke nok om brugen af ​​veronica under graviditet og bryst -feeding. Bliv på den sikre side og undgå at bruge.

Vi har i øjeblikket ingen oplysninger om Veronica Interaktioner

Den passende dosis af veronica afhænger af flere faktorer, såsom brugerens alder, helbred, og flere andre forhold. På dette tidspunkt er der ikke tilstrækkelige videnskabelige oplysninger til at bestemme en passende vifte af doser for Veronica. Husk, at naturlige produkter er ikke altid nødvendigvis er sikkert og doseringer kan være vigtig. Vær sikker på at følge relevante anvisninger på mærkningen af ​​produktet og kontakte din farmaceut eller læge eller anden sundhedsfaglig person, før du bruger.

Referencer

Elektronisk Code of Federal Regulations. Afsnit 21. Del 182 – Stoffer generelt anses for sikre. Findes på: http://ecfr.gpoaccess.gov/cgi/t/text/text-idx?c=ecfr&sid= 786bafc6f6343634fbf79fcdca7061e1 & RGN = DIV5 & view = tekst & node = 21: 3.0.1.1.13 & ID NO = 21

Scarlat M, Sandor V, Tamas M, Cuparencu B. Eksperimentel antiulcervirkning af Veronica officinalis L. ekstrakter. J Ethnopharmacol 198; 13: 157-63.

Naturlige Medicin Omfattende Database Consumer version. se Natural Medicines Omfattende Database Professional version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamin, Depression