vertigo: walking øvelser – emne oversigt

Walking er en enkel, men kraftfuld øvelse for svimmelhed, der kan hjælpe din saldo. Gåture med større balance vil give dig mulighed for at fungere bedre på egen hånd, hvilket igen kan føre til forbedret selvtillid. Som du går, vil du også komme til at arbejde dine muskler, som hjælper dig med at holde muskeltonus og kan øge din styrke.

Vigtige; Det er muligt, at den titel af rapporten Cluster Hovedpine er ikke det navn, du forventede. Husk at tjekke synonymer notering at finde den alternative navn (e) og uorden underrubrik (r), som denne beretning.

Hvis du er bekymret for at falde, altid har nogen med dig.

Gå 5 trin og brat. Vent 10 sekunder, eller indtil nogen svimmelhed går væk. Gentag dette, indtil du har gået omkring 50 fod (15 m).

Gør denne øvelse to gange. For at kortlægge dine fremskridt, gradvist arbejde op til at gå 100 fod (30 m).

Walk 5 trin, og derefter vende rundt og gå tilbage. Vent 10 sekunder, eller indtil nogen svimmelhed går væk. Gentag 5 gange.

Gør denne øvelse to gange. For at kortlægge dine fremskridt, gradvist arbejde op til at gentage øvelsen 10 gange.

Når først starter denne øvelse, vil du sandsynligvis væve betydeligt. Vævning mindre samtidig gør øvelsen er et tegn på fremskridt. Dette er en mere vanskelig walking motion, så overveje at have en person med dig.

Gør denne øvelse to gange hver dag. For at kortlægge dine fremskridt, gradvist arbejde op til at gå 100 fod (30 m).