vinblastin (intravenøst) beskrivelse og mærker

Vinblastin tilhører gruppen af ​​lægemidler kaldet antineoplastiske midler. Det anvendes til at behandle visse typer af cancer, herunder lymfom og kræft i bryst eller testikler, samt nogle noncancerous betingelser.

Vinblastin interfererer med væksten af ​​kræftceller, som i sidste ende ødelagt. Da væksten af ​​normale celler i kroppen også kan påvirkes af vinblastin, vil andre effekter også forekomme. Nogle af disse kan være alvorlige og skal indberettes til din læge. Andre effekter, såsom hårtab, kan ikke være alvorlig, men kan give anledning til bekymring. Nogle effekter ikke forekommer indtil måneder eller år efter medicinen er brugt.

Før du begynder behandling med vinblastin, skal du og din læge taler om god denne medicin vil gøre det så godt som risikoen for at bruge det.

Vinblastin skal administreres kun af eller under umiddelbart opsyn af din læge.

Når et lægemiddel er godkendt til markedsføring til en bestemt anvendelse, kan erfaringer viser, at det er også nyttigt for andre medicinske problemer. Selv om disse anvendelser ikke er medtaget i produktmærkning er vinblastin bruges i visse patienter med følgende sygdomme

Løsning, pulver til opløsning

Dette produkt er tilgængeligt i følgende doseringsformer