vinterens bark: anvendelser, bivirkninger, interaktioner og advarsler

Arbre a à ‰ Corce de Winter, Canelo, Cannelle de Magellan, Drimys chilensis, Drymis de Winter, Drimys winteri, à ‰ Corce de Winter, Foye, Pepper Bark, Poivre Austral, Wintera, Wintera Aromatica, Winters Bark, Winters Cinnamon, Winters Kanel.

Winters bark er barken af ​​et træ (Drimys winteri). Den pulveriserede bark bruges til at gøre medicin; Folk tager vinterens bark for fordøjelsesproblemer, herunder tarmluft (flatulens), kolik, og mavesmerter; Winters bark er undertiden anvendes direkte på det angrebne område for tandpine og hudirritation.

Der er ikke tilstrækkelig information til rådighed til at vide, hvordan vinterens bark kan arbejde som et lægemiddel.

Utilstrækkelig evidens fo; Tarmluft (flatulens); Kolik; Mavepine; Tandpine, når de anvendes direkte; Hudirritation, når de påføres direkte; Andre forhold. er behov for mere dokumentation for at vurdere effektiviteten af ​​vinterens bark for disse anvendelser.

Der er ikke tilstrækkelig information til rådighed til at vide, om vinterens bark er sikker eller hvad de mulige bivirkninger kan være; Særlige forholdsregler og advarsler: Graviditet og bryst -feeding: Ikke nok om brugen af ​​vinterens bark under graviditet og bryst -feeding. Bliv på den sikre side og undgå at bruge.

Vi har i øjeblikket ingen oplysninger for VINTER gøen Interaktioner

Den passende dosis af vinterens bark afhænger af flere faktorer, såsom brugerens alder, helbred, og flere andre forhold. På dette tidspunkt er der ikke tilstrækkelige videnskabelige oplysninger til at bestemme en passende vifte af doser for vinterens bark. Husk, at naturlige produkter er ikke altid nødvendigvis er sikkert og doseringer kan være vigtig. Vær sikker på at følge relevante anvisninger på mærkningen af ​​produktet og kontakte din farmaceut eller læge eller anden sundhedsfaglig person, før du bruger.

Referencer

Botanisk A Modern Herbal. www.botanical (Besøgt den 31. juli 1999),.

Naturlige Medicin Omfattende Database Consumer version. se Natural Medicines Omfattende Database Professional version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamin, Depression