visicol

Fosfater anvendes som kosttilskud for patienter, som ikke kan få nok fosfor i deres almindelige kost, som regel på grund af visse sygdomme eller sygdomme. Phosphat er lægemiddelformen (salt) af phosphor. Nogle phosphater bruges til at gøre urinen mere syre, som hjælper behandle visse urinvejsinfektioner. Nogle fosfater anvendes til at forhindre dannelsen af ​​calcium sten i urinvejene.

Injicerbare fosfater skal administreres kun af eller under tilsyn af din læge eller sygeplejerske. Nogle af disse orale præparater er kun tilgængelige med en recept. Andre er tilgængelige uden recept, men kan din læge har særlige instruktioner om den korrekte dosis af denne medicin til din sygdomstilstand. Du bør tage fosfater kun under tilsyn af din læge eller sygeplejerske.

Bruger For Visicol

For et godt helbred, er det vigtigt, at du spiser en afbalanceret og varieret kost. Følg omhyggeligt enhver kost program din sundhedsplejerske kan anbefale. For din bestemt vitamin kosten og / eller mineralske behov, så spørg din læge eller sygeplejerske for en liste over egnede fødevarer. Hvis du tror, ​​at du ikke får nok vitaminer og / eller mineraler i din kost, kan du vælge at tage et kosttilskud.

De bedste kilder i kosten af ​​fosfor omfatter mejeriprodukter, kød, fjerkræ, fisk og kornprodukter.

Den daglige mængde fosfor nødvendige defineres på flere forskellige måder.

Normale daglige anbefalede indtag af fosfor er generelt defineret som følger

Hvis du tager et kosttilskud uden recept, omhyggeligt læse og følge eventuelle forholdsregler på etiketten. For disse kosttilskud, bør betragtes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på lægemidler i denne gruppe eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Problemer hos børn er ikke blevet rapporteret med indtagelse af normale daglige anbefalede mængder. Imidlertid har brug af lavement, der indeholder fosfater i børn resulteret i høje blodniveauer af fosfor.

Betydningen af ​​kost

Problemer i ældre voksne er ikke blevet rapporteret med indtagelse af normale daglige anbefalede mængder.

Det er især vigtigt, at du modtager nok vitaminer og mineraler, når du bliver gravid, og at du fortsat får den rigtige mængde af vitaminer og mineraler i hele din graviditet. Den sunde vækst og udvikling af fosteret afhænger af en stabil forsyning af næringsstoffer fra moderen. idet store mængder af et kosttilskud i graviditeten, kan imidlertid være skadelig for moderen og / eller fosteret og bør undgås.

Det er især vigtigt, at du får den rigtige mængde af vitaminer og mineraler, så din baby også får de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at vokse ordentligt. Men under store mængder af et kosttilskud, mens ammer kan være skadeligt for mor og / eller barn og bør undgås.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Når du tager nogen af ​​disse kosttilskud, er det især vigtigt, at sundhedspersonalet vide, hvis du tager et af nedenstående lægemidler. Følgende interaktioner er blevet udvalgt på grundlag af deres potentielle betydning og ikke nødvendigvis er altomfattende.

Brug kosttilskud i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales ikke. Din læge kan beslutte ikke at behandle dig med kosttilskud i denne klasse eller ændre nogle af de andre lægemidler, du tager.

Brug kosttilskud i denne klasse med nogen af ​​følgende lægemidler anbefales normalt ikke, men kan være påkrævet i nogle tilfælde. Hvis begge lægemidler er ordineret sammen, kan din læge ændre dosis eller hvor ofte du bruger den ene eller begge lægemidler.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​kosttilskud i denne klasse. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder fosfat supplement. Det kan ikke være specifik for Visicol. Læs med omhu.

For patienter, der tager tabletten form af denne medicin

For patienter, som brugte kapselform af denne medicin

For patienter, som brugte pulverform af dette lægemiddel

Tag denne medicin umiddelbart efter måltider eller med mad for at mindske mulig mavetilfælde eller afførende handling.

For at undgå nyresten, drikker mindst et helt glas (8 ounce) vand hver time i de vågne timer, medmindre andet er bestemt af din læge eller sygeplejerske.

Tag denne medicin kun som anvist. Du må ikke tage mere af det og ikke tage det oftere end anbefalet på etiketten, medmindre andet er bestemt af din læge eller sygeplejerske.

Dosis lægemidler i denne klasse vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af disse lægemidler. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, så tag den så hurtigt som muligt. Men hvis det næsten er tid til din næste dosis, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Før ibrugtagning Visicol

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Din læge eller sygeplejerske skal kontrollere dine fremskridt med regelmæssige besøg for at sikre, at medicinen ikke forårsager uønskede virkninger.

Du må ikke tage jerntilskud inden for 1 til 2 timer efter indtagelse af denne medicin. For at gøre dette kan holde jernet i at fungere korrekt.

For patienter, der tager kalium fosfat lægemidler indeholdende

For patienter på en kalium diæt

For patienter på en natrium-diæt

Korrekt brug af fosfat supplement

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Spørg din læge så hurtigt som muligt, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Forholdsregler Mens du bruger Visicol

Visicol Side Effects