voksen Twinrix

Bruger For Twinrix Voksen

Terapeutisk Klasse: Vaccine

Hepatitis A og B kombinationsvaccine hepatitis anvendes til at forhindre infektion forårsaget af hepatitis A og hepatitis B-virus. Vaccinen virker ved at forårsage din krop til at producere sin egen beskyttelse (antistoffer) mod sygdommen.

Hepatitis A er en alvorlig sygdom i leveren, der kan forårsage død. Det er forårsaget af hepatitis A-virus (HAV), og spredes oftest gennem inficeret mad eller vand. Hepatitis A kan også spredes ved tæt person-til-person, kontakt med smittede personer (såsom mellem personer, der bor i samme husstand). Selv om nogle smittede personer, der ikke synes at være syg, er de stadig i stand til at sprede virus til andre.

Hepatitis A er mindre udbredt i de amerikanske og andre områder af verden, der har et højere niveau af sanitet og god vand og spildevand (affald) systemer. Men det er et væsentligt sundhedsproblem i dele af verden, som ikke har sådanne systemer. Hvis du rejser til visse lande eller fjernbetjening (out-of-the-way) områder, hepatitis A-vaccine, vil hjælpe med at beskytte dig mod hepatitis A sygdom.

Hepatitis B forårsages af hepatitis B virus (HBV), og spredes ved kontakt med kropsvæsker, såsom blod, spyt, sæd, eller vaginale væsker, ved nålestik eller deling nåle, eller fra mor til barn.

Hepatitis A og kombinationen hepatitis B-vaccine anbefales til alle personer 18 år eller ældre, som er i fare for smitte fra deres job eller nogle adfærdsmønstre, eller at rejse til følgende dele af verden

Hepatitis A og Hepatitis B kombination vaccine anbefales også for

Før ibrugtagning Twinrix Voksen

Denne vaccine skal gives kun af eller under tilsyn af en læge.

Med beslutningen om at bruge en vaccine, skal risikoen for at tage vaccinen afvejes mod det gode, det vil gøre. Dette er en beslutning, du og din læge vil gøre. Til denne vaccine, bør overvejes følgende

Fortæl din læge, hvis du nogensinde har haft en usædvanlig eller allergisk reaktion på denne medicin eller anden medicin. Også fortælle din sundhedsplejerske, hvis du har andre typer af allergi, såsom til fødevarer, farvestoffer, konserveringsmidler, eller dyr. For ikke-receptpligtige produkter, læse etiketten eller pakningen ingredienser omhyggeligt.

Relevante undersøgelser er ikke udført på forholdet af alder over for virkningerne af hepatitis A og hepatitis B kombinationsvaccine i den pædiatriske population. Sikkerhed og virkning er ikke klarlagt.

Relevante undersøgelser om forholdet af alder over for virkningerne af hepatitis A og hepatitis B kombinationsvaccine er ikke blevet udført i den geriatriske population. Der er dog ikke geriatriske-specifikke problemer er dokumenteret til dato.

Der foreligger ikke tilstrækkelige undersøgelser hos kvinder til bestemmelse af spædbarn risiko, når du bruger denne medicin under amning. Afvejes de potentielle fordele mod de potentielle risici, før du tager denne medicin, mens du ammer.

Selv om visse lægemidler ikke bør anvendes sammen overhovedet, i andre tilfælde to forskellige lægemidler kan anvendes sammen, selv om kan forekomme en interaktion. I disse tilfælde kan din læge ønsker at ændre dosis, eller andre forholdsregler kan være nødvendige. Fortæl din læge, hvis du tager nogen anden receptpligtig eller nonprescription (over-the-counter [OTC]) medicin.

Visse lægemidler bør ikke anvendes på eller omkring tidspunktet for at spise mad eller spise visse typer fødevarer siden kan forekomme interaktioner. Brug af alkohol eller tobak med visse lægemidler kan også forårsage interaktioner at forekomme. Tal med din læge brug af din medicin med mad, alkohol eller tobak.

Tilstedeværelsen af ​​andre medicinske problemer kan påvirke brugen af ​​denne vaccine. Sørg for at du fortælle din læge, hvis du har andre medicinske problemer, især

Dette afsnit indeholder oplysninger om den korrekte brug af en række produkter, der indeholder hepatitis A og hepatitis B-vaccine. Det kan ikke være specifik for Twinrix Voksen. Læs med omhu.

En sygeplejerske eller andet uddannet sundhedsperson vil give dig denne vaccine. Denne vaccine gives som et skud i dine muskler.

Denne vaccine gives normalt som 3 doser. Efter den første dosis, er yderligere to doser givet 1 måned og 6 måneder efter den første dosis, medmindre din læge siger noget andet.

Det er vigtigt, at du modtager alle doser på det rigtige tidspunkt. Hvis du glemmer din planlagte skud, ringe til din læge for at en anden aftale så hurtigt som muligt.

Det er meget vigtigt, at du vender tilbage til lægens kontor på det rigtige tidspunkt for alle doser. Vær sikker på at underrette din læge om eventuelle bivirkninger, der opstår efter du modtager denne vaccine.

Denne vaccine kan forårsage en alvorlig form for allergisk reaktion kaldes anafylaksi. Anafylaksi kan være livstruende og kræver øjeblikkelig lægehjælp. Fortæl din læge, hvis du har udslæt, kløe, hævelse af tunge og hals, eller problemer med at trække vejret efter at du får injektionen.

Fortæl din læge, hvis du er allergisk over for latex. Nålen dækslet og gummi stemplet i forfyldt injektionssprøjte indeholder tørt naturlig latexgummi, som kan forårsage en allergisk reaktion hos mennesker med en latex allergi.

Denne vaccine kan ikke beskytte dig mod hepatitis A eller hepatitis B infektion, hvis du allerede er inficeret med virus på det tidspunkt, du modtager skud.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et lægemiddel forårsage nogle uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkninger kan forekomme, hvis de opstår, de kan have behov for lægehjælp.

Korrekt brug af hepatitis A og hepatitis B-vaccine

Spørg din læge eller sygeplejerske straks, hvis en af ​​følgende bivirkninger

Nogle bivirkninger kan forekomme, der normalt ikke har brug for lægehjælp. Disse bivirkninger kan gå væk under behandling, som din krop tilpasser sig medicinen. Desuden kan din læge være i stand til at fortælle dig om måder at forebygge eller reducere nogle af disse bivirkninger. Spørg din sundhedsplejerske, hvis en af ​​følgende bivirkninger fortsætter eller er generende, eller hvis du har spørgsmål om dem

Andre bivirkninger, som ikke er anført, kan også forekomme hos nogle patienter. Hvis du bemærker andre effekter, skal du kontakte din læge.

Forholdsregler mens du bruger Twinrix Voksen

Twinrix Voksen Side Effects