wafer aske: anvendelser, bivirkninger, interaktioner og advarsler

Bois Puant, Orme de Samarie, Pickaway Anis, Prairie Grub, Ptelea trifoliata, PtÃlÃa TrifoliÃ, Scubby Trefoil, Stinking Prairie Bush, Swamp Kornel, trebladede Hop Tree, Wingseed.

Wafer asken er en plante. Rodbarken bruges til at gøre medicin; Folk tager wafer aske for maveproblemer, galdesten, dårlig appetit og led- og muskelsmerter (gigt). Nogle mennesker også tage det som en tonic; Wafer aske er undertiden anvendes direkte på huden som en sårbandage.

Wafer aske indeholder ingredienser, der kan bekæmpe gær og visse bakterier.

Utilstrækkelig evidens fo; Mistet appetiten; Fælles og muskelsmerter (gigt); Mave problemer; Sårforbindinger, når de påføres på huden; Andre forhold. er behov for mere dokumentation for at vurdere effektiviteten af ​​wafer aske til disse anvendelser.

Det vides ikke, om wafer aske er sikkert at tage gennem munden; Kontakt med huden kan få huden til at blive ekstra følsom for solen. Dette kan øge risikoen for solskoldning og udvikle hudkræft. Hvis du tager wafer aske, slid solcreme og beskyttelsestøj udenfor, især hvis du er lys i huden, og holde sig ude af solen så meget som muligt; Særlige forholdsregler og advarsler: Graviditet og bryst -feeding: Ikke nok om brugen af ​​wafer aske under graviditet og bryst -feeding. Bliv på den sikre side og undgå at bruge.

Vi har i øjeblikket ingen oplysninger til wafer ASH Interaktioner

Den passende dosis af wafer aske afhænger af flere faktorer, såsom brugerens alder, helbred, og flere andre forhold. På dette tidspunkt er der ikke tilstrækkelige videnskabelige oplysninger til at bestemme en passende vifte af doser til wafer aske. Husk, at naturlige produkter er ikke altid nødvendigvis er sikkert og doseringer kan være vigtig. Vær sikker på at følge relevante anvisninger på mærkningen af ​​produktet og kontakte din farmaceut eller læge eller anden sundhedsfaglig person, før du bruger.

Referencer

Mitscher LA, Bathala MS, Clark GW, et al. Antimikrobielle midler fra højere planter. De kvaternære alkaloider af Ptelea trifoliata. Lloydia 197; 38: 109-16.

Naturlige Medicin Omfattende Database Consumer version. se Natural Medicines Omfattende Database Professional version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamin, Depression