Yoga – emne oversigt

Hatha Yoga omfatter meditation og øvelser for at hjælpe dig med at forbedre fleksibiliteten og vejrtrækning, mindske stress, og bevare sundhed. Folk har praktiseret yoga i tusinder af år i Indien. Yoga er baseret på ideen om, at krop og sind er ét. Praktiserende læger mener, at yoga forbedrer sundheden ved at forbedre, hvordan du ser verden, som beroliger ånd og mindsker stress.

To grundlæggende elementer i Hatha yoga er korrekt vejrtrækning og øvelser, kaldet stillinger, der strækker kroppen. Du gør arbejdsstillinger mens stående, liggende, siddende i en stol, eller i en hovedstand position. Samtidig med at øve en kropsholdning, du åndedrætsøvelser til at hjælpe slappe af dine muskler, opretholde kropsholdning, og fokusere dit sind.

Hatha er en af ​​mange typer af yoga. Mens hver type fokuserer på forskellige aspekter af yoga, alle deler det samme mål, som ikke blot forbedret fysisk og psykisk sundhed, men opnåelsen af ​​”enhed” med et højere væsen, selvet, eller anden form for højere bevidsthed.

De fleste mennesker, der forsøger yoga for meditation finder, at det øger deres fleksibilitet og reducerer stress. Hvis du lider af en langvarig (kronisk) medicinsk tilstand, kan du ofte kombinere yoga og konventionel medicinsk behandling.

Flere undersøgelser har vist, at yoga hjælper lavere blodtryk, forbedrer en persons følelse af velvære, reducerer træthed, og kan hjælpe folk, der har astma lære at trække vejret lettere.

Eksperter anser yoga for at være sikker.

Fortæl altid lægen, hvis du bruger en alternativ behandling, eller hvis du tænker på at kombinere en alternativ behandling med din konventionel medicinsk behandling. Det kan ikke være sikkert at give afkald på din konventionelle medicinske behandling og kun stole på en alternativ terapi.

Ligesom enhver fysisk aktivitet, kan yoga forårsage muskel stammer eller forstuvninger. Blid stretching før en yoga session kan hjælpe med at forhindre skader.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …