zaleplon (oralt) korrekt anvendelse

Dosering

Mistede dosis

Tag denne medicin kun som anvist af din læge. Du må ikke tage mere af det, ikke tage det oftere, og ikke tage det i længere tid end din læge bestilt. Hvis for meget er taget, kan det blive vanedannende (forårsager mental eller fysisk afhængighed).

Tag zaleplon lige før sengetid, når du er klar til at gå på vågeblus. Denne medicin virker meget hurtigt at sætte dig til at sove.

Tag ikke denne medicin, når din tidsplan ikke tillader dig at få mindst 4 timers sleep.If du skal vågne op, før dette, kan du fortsætte med at føle dig døsig og kan opleve problemer med hukommelsen, fordi virkningerne af medicinen ikke har haft tid til at fortage sig.

Zaleplon kan tages med eller uden mad eller på en fuld eller tom mave. Men at tage medicinen med eller umiddelbart efter et tungt eller et fedtrigt måltid kan gøre, zaleplon ikke arbejde så hurtigt.

Denne medicin bør komme med en medicin guide. Læs og følg disse instruktioner nøje. Spørg din læge, hvis du har spørgsmål.

Dosen af ​​dette lægemiddel vil være forskellig for forskellige patienter. Følg lægens ordrer eller anvisningerne på etiketten. Følgende oplysninger omfatter kun de gennemsnitlige doser af denne medicin. Hvis din dosis er anderledes, skal du ikke ændre det, medmindre din læge fortæller dig at gøre det.

Opbevaring

Den mængde medicin, som du tager, afhænger af styrken af ​​medicinen. Også antallet af doser, du tager hver dag, fristen mellem doser, og hvor lang tid du tager medicinen afhænger af det medicinske problem, som du bruger medicinen.

Hvis du glemmer en dosis af denne medicin, springe den glemte dosis og gå tilbage til dit normale dosering. Må ikke dobbelt doser.

Opbevar medicinen i en lukket beholder ved stuetemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Hold fra indefrysning.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Opbevar ikke forældet medicin eller medicin ikke længere er nødvendig.

Spørg din læge, hvordan du skal bortskaffe nogen form for medicin, du ikke bruger.