Zollinger-Ellisons syndrom behandlinger og præparater

Behandling af Zollinger-Ellison syndrom behandler hormonsecernerende tumorer samt sår de forårsager.

En operation til fjernelse af tumorer, der forekommer i Zollinger-Ellison kræver en dygtig kirurg fordi tumorer er ofte små og vanskelige at lokalisere. Hvis du har bare en tumor, kan din læge være i stand til at fjerne det kirurgisk, men kirurgi kan ikke være en mulighed, hvis du har flere tumorer eller tumorer, der har spredt sig til leveren. På den anden side, selv om du har flere tumorer, din læge stadig anbefale at fjerne en enkelt stor tumor.

I nogle tilfælde, læger råde andre behandlinger til kontrol tumorvækst, herunder

Overskydende syre produktion kan næsten altid styres. Medicin kaldet proton pumpe hæmmere er den første linje af behandlingen. Disse er effektive medikamenter til reduktion syreproduktion i Zollinger-Ellison syndrom.

Behandling af tumorer

Behandling af overskydende syre

Protonpumpeinhibitorer er stærke lægemidler, der reducerer syre ved at blokere virkningen af ​​de små “pumper” i syre-secernerende celler. Almindeligt ordineret medicin omfatter lansoprazol (prevacid), omeprazol (prilosec, Zegerid), pantoprazol (Protonix), rabeprazol (Aciphex), og esomeprazol (Nexium).

Lang tids brug af receptpligtig protonpumpeinhibitorer, især i mennesker alder 50 og ældre, har været forbundet med en øget risiko for frakturer i hofte, håndled og rygsøjle, ifølge Food and Drug Administration. Denne risiko er lille og skal opvejes mod de syreblokerende fordele af disse medikamenter.

Octreotid, en medicin ligner hormonet somatostatin, kan modvirke virkningerne af gastrin og være nyttigt for nogle mennesker.